Activity

 • Begum Scarborough posted an update 3 months, 1 week ago

  het Gebruik van de vooruitgang in technologieën, nieuwe opmerkelijk Smartwatches zijn geïntroduceerd in het markt en deze heeft gevangen gevangen de interesse aan een aantal. Sony, Samsung, samen met Huawei merken een van aanvullende merken hebben gespeeld met zeer grote deel in onthulling a overgrote aantal van smartwatches verkrijgbaar nu. De smartwatch was gebouwd met touchscreen user interface en heeft de mogelijkheid naar uitvoeren een assortiment van verantwoordelijkheden een normaal horloge niet doen.

  Als een kwestie van de werkelijkheid, smartwatches kunnen omgaan uitvoeren functies die zijn sterk dichter naar smartphones dient. Schijnbaar, is bekende naar hebben sommige draagbare programma ‘ s init ook heeft de vermogen naar join met wifi samen met Bluetooth. Verder, smartwatches kan function als mobiele media en plaatsen en ontvangen berichten en gesprekken onder aanvullende functionaliteiten.

  Er zijn twee methoden die u kunt maken gebruik van set-up de twee apparaten collectief. Elke van ze is gemakkelijk en gemakkelijk naar volgen samen met . Maken ervoor naar gebruik maken van van een methode die mogelijk voor u en u kunnen realiseren a bloeiende verbinding. De methoden zijn:

  Methode 1: Essential Koppeling via Blue Tooth

  Dit kan de eenvoudigste methode naar connect je smartwatch door middel van uw cell mobiele. Derhalve, alles wat je nodig hebt te doen is het inschakelen van Bluetooth en Stick de Maatregelen beschreven onder:

  Methode 2: Start Bluetooth – in je Android mobiele telefoon

  de Eerste, u zal aanvankelijk moet draai op Bluetooth – aan je telefoon als een manier naar vergunning een prachtig verbinding procedure. Naar Bereiken deze u Wilt naar follow de volgende stappen:

  1. Verder voor de uitvoeringen en Opties programma in je Android telefoon.

  2. Navigeren via en klik op Bluetooth.

  3. Twist het schakelen naast naar Bluetooth naar draai – het alle aan.

  Methode 2: Draai de detectiemodus op

  Verder, dan zul je moet maken uw phone, zichtbaar of waarneembaar naar een – andere apparaten door het draaien van het zichtbare modus. Daarom kunnen Realiseren It door het volgen van de beschreven proces onder:

  1. Klik op de Instellingen programma aan je telefoon.

  2. Klik op op blue tooth en transform het alle aan.

  3. Onder de, controleren de box aan wijzigen het Vindbaar mode aan.

  Methode 3: Draai in Uw Eigen Smartwatch

  Ook, u zal naar zorg zeker je
  Smartwatch is on voordat procedure met van de voor afstemmen procedure. Zo u wilt naar zoeken de power toets en lang drukt u op het tot het functies uit op. De koppelen beeldscherm de daarna lijken met van een telefoon en een horloge pictogram over het.

  Methode 4: Paar de Smartwatch samen met je Android Telefoon

  De volgende, je de eindelijk moeten naar connect uw eigen polshorloge voor a eigen telefoon door de koppeling deze samen. Aan paar de twee apparaten, u Moet naar Kleven aan de procedure onder:

  1. Go op a telefoon en vervolgens verplaatsen in de blue tooth scherm.

  2. Terwijl Bluetooth – zijn uitgeschakeld on, op Zoeken voor Gadgets of Scan Producten aan de onderkant van de display.

  3. Onder de record van toestellen, kiezen je Smartwatch

  4. Na dat is een nieuwe scherm tonen code zullen automatisch pop-up. zeker Zijn die de code op je mobiele en op uw eigen smartwatch wedstrijden. Klik op Pair op je telefoon naar join beide twee toestellen.

  5. Je smartwatch en Android, telefoon nu link succesvol en klaar naar gebruiken.